Recensies

Wat zeggen klanten over mij.

Bieke is een zachtaardige en vertrouwde vroedvrouw met veel ervaring! We hebben veel tips en steun van haar ontvangen. Ze is een aangenaam en rustig type en dat is een meerwaarde in zulke emotionele ervaringen. 

Ze probeert zoveel mogelijk rekening te houden met de tijdstippen van voedingsmomenten. Ze heeft me steeds met nieuwe moed en doorzettingsvermogen achter gelaten waardoor ik gedurende mooie periodes borstvoeding heb kunnen geven waar ik heel trots op ben! 

Bij elk huisbezoek nam ze echt de tijd om naar onze vragen te luisteren en ons zo goed mogelijk verder te helpen. Ook na de huisbezoeken konden we nog steeds bij haar terecht voor kleine & grote bezorgdheden. 

Levenslang leren is haar visie. Ze is een motiverende vroedvrouw zowel voor als na de bevalling! 

Karen

Door Bieke wist ik dat ik goed bezig was. Ze steunde me doorheen moeilijke momenten en was er altijd als ik ze nodig had! Haar aanmoediging was warm, eerlijk en steeds uit haar hart. Door haar heb ik de kracht van een vroedvrouw nog meer in mijn hart gesloten.

Door een borstreductie was mijn melkproductie zeer zeer laag. Omdat Bieke lactatiedeskundige is had ze tijdens haar opleiding gehoord van een speciale methode om de melkproductie op te drijven. Dit is ons dan ook gelukt. Met vallen en opstaan, maar ik ben haar zo dankbaar. Na 8 maanden geef ik nog steeds borstvoeding, terwijl ik bij mijn vorige 2 kindjes na 7 weken al gestopt was.

Op momenten dat ik wou stoppen, zorgde Bieke ervoor dat ik vrij was in mijn keuze, we hadden goede gesprekken die ervoor zorgde dat ik terug de moed kreeg om vol te houden.

Ze was er altijd als ik ze nodig had, ik moest maar bellen en ze stond klaar voor tips en tricks, raad en bemoediging aan de telefoon of aan huis.

Een droom om Bieke als vroedvrouw te hebben. Ze gaf me zoveel meer dan een consult. Ze gaf me het juiste gevoel, de juiste woorden en de juiste hulp op het juiste moment.

Ik kan ze alleen maar aanprijzen bij alle zwangere en nieuwe mama’s!

Kim

Bieke was onze vroedvrouw bij ons tweede en derde kindje. Ik voelde me erg op mijn gemak bij haar. Ze straalde altijd rust uit en bracht dit ook over op ons. Tijdens haar huisbezoeken nam ze uitgebreid de tijd voor ons. Niet alleen voor de verzorging van de baby en mezelf, maar ook de andere kinderen en mijn man werden betrokken. Er was tijd voor een luisterend oor, bemoedigende woorden, hulp met de borst- en flesvoeding en ze zocht mee naar oplossingen. Ze stond steeds voor ons klaar en heeft een hart voor haar werk.

Kortom, echt een aan te raden ondersteuning!

Jessy

Samen op weg…

Samen met jou wil ik de eerste stappen zetten
De eerste stappen naar nieuw leven
Naar een zo gezond mogelijke zwangerschap
Naar een voorspoedige bevalling
Naar de ideale start van het leven